Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Om oss

Jeg er ei trebarnsmor fra Verdal som har smykkedilla. Smykker har vært min hobby og lidenskap i ca 7 år. Nå har jeg tatt steget videre og bl.a. fått laget meg nettbutikk. Noe jeg synes er utrolig spennende.

Jeg synes ofte det er smykkene som gjør antrekket. En sort enkel kjole eller en ensfarget pologenser kan pyntes både opp og ned etter som hvilke smykker man velger. Smykkene er ofte prikken over i`en. I smykkene mine bruker jeg glassperler, krystaller, metallperler, ferskvannsperler og Swarowskikrystaller m.m. Jeg prøver å ha et vidt spekter stilmessig, så de fleste skal finne et smykke de liker. Jeg lager fra de grove/røffe smykkene til de glittrene selskapssmykkene. Brudesmykker lager jeg også endel av. Jeg har et nært og godt samarbeid med Irenes Brudesalong i Verdal. Der lager jeg smykker som passer både til brudekjolene og selskapskjolene hun selger. Jeg har også endel smykker på Kleskroken, Stiklestad Nasjonale Kultursenter. Ellers har jeg verksted og utsalg hjemme. Der tar jeg gjerne imot besøk. Bare ring for avtale.


I tillegg til smykkedesign jobber jeg på Sykehuset Levanger som intensivsykepleier og på Sprek Treningssenter som instruktør.

Smykkeparty

Har du lyst å ha smykkeparty? Jeg kommer gjerne hjem til deg med smykkene mine og viser de til deg og dine venner, naboer, arbeidskolleger, familie m.m. Bor du i Namsos i nord til Trondheim i sør er det bare å ta kontakt. Vertinnegaven er et gavekort på kr 300,- . Jeg kommer også gjerne på arbeidsplassen din hvis dere skal ha personalmøte e.l. Det kan være morsomt med noe annet en gang iblant. Kontakt meg på mail eller telefon. Ser frem til å høre fra deg :-)

Reparasjon /redesign

Har du noen ødelagde smykker liggende i skuffer eller skap? Da er det mulig jeg kan reparere de for deg? Ta kontakt så kan jeg se på de. Eller kanskje du har noen smykker liggende som du ikke liker lenger, men som kanskje har noen perler som du synes er fine? Jeg kan kanskje lage et nytt smykke av de perlene du liker. Vi høres på mail eller telefon.

Forhandlere